ELISE DUPONT
Nadat Elise de historisch geïnformeerde uitvoeringspraktijk ontdekte ging er een nieuwe wereld voor haar open. Zij heeft concerten gegeven met gerenommeerde ensembles zoals de Nederlandse Bachvereniging, het Orkest van de Achttiende Eeuw, Amsterdam Baroque Orchestra, il Gardellino (BE) en Collegium Marianum (CZ). Ze speelt regelmatig in België bij a nocte temporis en Musica Gloria.
Recente hoogtepunten in haar jonge carrière zijn haar rol als concertmeester bij Le Concert d’Apollon in hun debuut tijdens het Festival Oude Muziek Utrecht en haar solo optreden in Wigmore Hall tijdens de Bicentenary Prize van de Royal Academy of Music.
Sinds februari 2017 bespeelt Elise een bijzondere viool die zij in bruikleen heeft van het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds. De viool is in 1691 gebouwd door de Amsterdamse vioolbouwer Willem van der Sijde, en werd ooit bespeeld door de jonge prinses Juliana.
Siebe HENSTRA
Siebe Henstra studeerde hij klavecimbel bij Ton Koopman en Gustav Leonhardt in Amsterdam en bouwde op zijn 16de zijn eerste klavecimbel.
Hij maakte deel uit van onder meer het Orkest van de Achttiende Eeuw en is continuospeler van de Nederlandse Bachvereniging waarmee veel opnames voor allofbach.com worden en werden gemaakt.
Onder leiding van dirigenten als Gustav Leonhardt, Frans Brüggen en Jos van Veldhoven werkte hij mee aan talloze CD-, radio-, TV-, en operaproducties.
Hij gaf masterclasses en concerten in de meeste Europese landen, Rusland, de VS, Mexico en Japan en was prijswinnaar op klavecimbelconcoursen te Edinburgh (1982) en Amsterdam (1987).
Als hoofdvakdocent klavecimbel is hij sinds 1988 verbonden aan het Utrechts Conservatorium en van 2017-2021 ook aan het Koninklijk Conservatorium. Hij maakte diverse CD-opnames op klavecimbel en klavichord. Een opname van Sweelinck werd onderscheiden met een Edison, Deutsche Schallplatten Kritik Preis en een 10 in luister.
Ook verzorgde hij een bekroonde editie voor Bärenreiter van de zogeheten Bach transcripties van Gustav Leonhardt.